Pogradec më , 30.10.2019

 

Bashkia Pogradec, Kryetari i saj z. Ilir Xhakolli ka nisur konsultimin me publikun në lidhje me përgatitjen e projekt-buxhetit për vitin 2020. Në këto takime kryetari është shoqëruar nga kabineti i tij dhe drejtorë të drejtorive vartëse. Takimet kanë si synim mbledhjen e kërkesave të banorëve dhe investimeve apo ndërhyrjeve emergjente që kërkohen nga ana e tyre. Dëgjesa e radhës ishte me përfaqësues të biznesit.

bashkiapogradec.al/…/BIZNESI-DEGJESA-PUBLIKE-ME-BIZNESIN.docx

IMG-20191029-WA0030 IMG-20191029-WA0031bashkiapogradec.al/…/BIZNESI-DEGJESA-PUBLIKE-ME-BIZNESIN.docx IMG-20191029-WA0034 IMG-20191029-WA0036 IMG-20191029-WA0038

 

BIZNESI DEGJESA PUBLIKE ME BIZNESIN

There are no comments yet.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.