Pogradec më , 22.10.2019

Bashkia Pogradec, Kryetari i saj z. Ilir Xhakolli ka nisur konsultimin me publikun në lidhje me përgatitjen e projekt-buxhetit për vitin 2020. Në këto takime kryetari është shoqëruar nga kabineti i tij dhe drejtorë të drejtorive vartëse. Takimet kanë si synim mbledhjen e kërkesave të banorëve dhe investimeve apo ndërhyrjeve emergjente që kërkohen nga ana e tyre. Në këto takime kanë marrë pjesë kryetarët e fshatrave respektive, banorë, biznese dhe grupe të ndryshme interesi. Në dt 22.10.2019 u zhvillua konsultimi publik me përfaqësues të komunitetit të lagjeve numër 3 dhe 4.

Te plota kerkesat ne linkun meposhte:

3-4DËGJESA PUBLIKE ME BANORE TE LAGJES 3 DHE 4 POGRADEC

 

IMG_20191022_150721 IMG_20191022_150735 IMG_20191022_150823 IMG_20191022_150855

There are no comments yet.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.