Perkujtohet 70-vjetori i Formimit te Brigades se XV Sulmuese

DSCF7590

Ne date, 29 qershor eshte perkujtuar me nje ceremoni, 70-vjetori i formimit te Brigades se XV Sulmuese. Ne kete ceremoni ishin te pranishem veterane, perfaqsues nga shoqatat e ndryshme atdhetare, perfaqsues te institucioneve te ndryshme dhe familjare te deshmoreve te rene gjate Luftes Nacional Çlirimtare. Fjalen pershendetese e mbajti nenkryetari i Bashkise Pogradec, z. Dritan …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/perkujohet-70-vjetori-i-formimit-te-brigades-se-xv-sulmuese/

Perfundon Edicioni i 13-te i Festivalit te Teatrit te Kukullave “Xinxifilo”

DSCF7534

Ne date, 26 qershor u mbyll Edicioni i 13-te i Festivalit te Teatrit te Kukullave “Xinxifilo” i organizuar ne qytetin e Pogradecit. Ceremonia mbyllese u zhvillua ne ambientet e Hotel Restorant “Perla”, pergjate shetitores buze liqenit. Gjate ceremonise u shfaq nje material me filmime te Festivalit qe ne fillimet e tij dhe deri ne ditet …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/perfundon-edicioni-i-13-te-i-festivalit-te-teatrit-te-kukullave-xinxifilo/

Edicioni i 13-te i Festivalit te Teatrit te Kukullave “Xinxifilo”

DSCF7451

Edicioni i 13-te i Festivalit te Teatrit te Kukullave “Xinxifilo”, vazhdon maratonen me shfaqen e trupes teatrore nga Tirana, me titull “Princesha Teute”. Kjo shfaqe mblodhi ne sallen e kinemase se qytetit shume femije, te cilet po shijojne dhe po zbaviten me shfaqet e bukura teatrore. Edicioni i ketij viti do te zgjase deri ne …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/edicioni-i-13-te-i-festivalit-te-teatrit-te-kukullave-xinxifilo/

Festivali i Teatrit te Kukullave “Xinxifilo”

DSCF7364

Ne daten 21 qershor eshte celur ne qytetin e Pogradecit Edicioni i 13-te i Festivalit te Teatrit te Kukullave “Xinxifilo” me pjesmarrjen e trupave teatrore nga qytete te ndryshme te Shqiperise, Kosoves, Frances dhe Bullgarise. Hapja e ketij Festivali u be ne shetitoren buze liqenit me pjesmarrjen e shume femijeve qe e ndjekin kete Festival …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/festivali-i-teatrit-te-kukullave-xinxifilo/

“21 Qershori” Dita e Liqenit te Ohrit

DSCF7126

Festa e Liqenit te Ohrit, 21 Qershori, kete vit eshte festuar ne qytetin e Pogradecit dhe solli ne qytet turiste dhe vizitore te shumte qe pelqejne peisazhet e mrekullueshme dhe bukurine e Ketij Liqeni. Ky eveniment u organizua ne shetitoren pergjate bregut te liqenit ku se bashku me peisazhin e mrekullueshem dhe freskine e flladit …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/21-qershori-dita-e-liqenit-te-ohrit/

Edicioni i 13-te i Festivalit te Teatrit te Kukullave “Xinxifilo”

DSCF6879

Festa e Liqenit, data 21 qershor, kete vit perkon ne te njejten date me hapjen e Edicionit te 13-te te Festivalit te Teatrit te Kukullave “Xinxifilo”. Festa e Liqenit te Ohrit do te celebrohet se bashku me te qeshurat dhe gezimin e femijeve. Kete vit ne Edicionin e 13-te te ketij Festivali do te marrin …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/edicioni-i-13-te-i-festivalit-te-kukullave-xinxifilo/

Inagurimi i Molit te Pogradecit

DSCF6659

Qyteti turistik i Pogradecit tashme ka nje linje te re transporti per turistet dhe vizitoret e shumte qe vijne ne te. Sot, ne date 17 qershor eshte inaguruar linja e re e transportit nderliqenor qe lidh tre qytetet buze liqenit, Pogradecin, Strugen dhe Ohrin. Pas 100 vjetesh u rilind edhe njehere transporti me traget nepermjet …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/inagurimi-i-molit-te-pogradecit/

Moli i Pogradecit

Udhetimet dhe shetitjet me varke dhe me traget ne Liqenin e Ohrit jane nje nga vecantite e qytetit turistik te Pogradecit. Per here te pare pas shume vitesh do te mundesohet serish udhetimet me traget qe do te lidhin Pogradecin me Ohrin dhe do te ofrojne nje peisazh ndryshe te qytetit dhe te vijes bregliqenore. …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/moli-i-pogradecit/

Older posts «