Print this Page

Qyteti

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/qyteti-2/

Mirësevini në Pogradec

Qyteti i Pogradecit shtrihet në pjesën jug-lindore të Shqipërisë, përgjatë bregut të liqenit të Ohrit. Fshati i parë që të shfaqet sapo hyn në rajonin e pogradecit është Lini. Këtu ndodhetbazilika e famshme si dhe tetë (8) mozaikët e rrallë që i përkasin shekullit të VI – VII-të. Dymijë vjet më parë kur ushtarët e Cezarit …

View page »

Foto Galeri

12► Foto nga Pogradeci…

View page »

Harta e qytetit

View page »

Video

Pogradec - Shqipëria ime… Para Acrobatics Show në Pogradec… Dita Ndërkombëtare Kundë Urisë Pogradec…

View page »