Bisede Letrare me Shkrimtarin Adem DEMAÇI

Poetet dhe shkrimtaret e Pogradecit ne bashkepunim me Bashkine e qytetit ftuan ne nje Bisede Letrare z. Adem DEMAÇI. Fjalen pershendetese e mbajten nenkryetari i Bashkise, shkrimtare dhe poete te njohur te Pogradecit dhe jashte tij, te cilet vleresuan dhe shprehen mirenjohje per punen e madhe te z. DEMAÇI. Ne kete takim u fol mbi …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/bisede-letrare-me-shkrimtarin-adem-demaci/

Takim Diskutimi mbi Projekt-Propozimet IPA-Cross Border 2014-2020

Ne daten 10 prill ne sallen e Keshillit Bashkiak, ne Bashkine e Pogradecit, u organizua nje takim diskutimi mbi thirrjet e reja te projekt-propozimeve IPA-Cross Border 2014-2020. Pjesmarres ne kete takim ishin perfaqesues te Ministrise se Integrimit, drejtoresha e programit IPA-Cross Border 2014-2020, perfaqesues te OJF-ve dhe Fondacioneve ne qytetin e Pogradecit. Gjate ketij takimi …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/takim-diskutimi-mbi-projekt-propozimet-ipa-cross-border-2014-2020/

Dita Nderkombetare e Komunitetit Rom

Dita Nderkombetare e Komunitetit Rom, 8 prilli, eshte festuar edhe ne qytetin e Pogradecit. Kjo feste u organizua nga shkolla “AmaroTan”, e cila ka 140 femije te komunitetit Rom nga kopshti deri ne klasen e 9-te. Te ftuar ne kete feste ishin Bashkia Pogradec dhe Fondacioni “NEHEMIA”, te cilet e kane mbeshtetur dhe ndihmuar gjithmone …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/dita-nderkombetare-e-komunitetit-rom/

Bashkepunimi midis Bashkise Pogradec dhe Institucionit te Avokatit te Popullit

Bashkepunimi midis Bashkise Pogradec dhe Institucionit te Avokatit te Popullit

Ne date 5 prill, ne ambjentet e Bashkise Pogradec u firmos marrveshja e bashkepunimit midis Kryetarit te Bashkise Pogradec, z. Artan SHKËMBI, dhe Institucionit te Avokatit te Popullit, z. Igli TOTOZANI. Marrveshja e nenshkruar do te nxise me tej bashkepunimin e ndersjellte midis ketyre dy institucioneve. Kjo marrveshje perfshin edhe hapjen e nje zyre te …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/bashkepunimi-midis-bashkise-pogradec-dhe-institucionit-te-avokatit-te-popullit/

Moli I Qytetit

Nga punimet e Molit

Bashkia Pogradec nen kujdesin e veçante te Kryetarit te Bashkise, z. Artan SHKËMBI, ka filluar punimet per rikonstruksionin e Molit te qytetit. Ky mol do te sherbeje si nje ure komunikimi ne liqenin e Ohrit, e cila do te lidhe tre qytet kryesore te pellgut te liqenit, Pogradecin, Ohrin dhe Strugen. Ndertimi i këtij moli …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/moli-i-qytetit/

Takim Diskutimi mbi Reformën Administrative – Territoriale në Shqipëri

Takim Diskutimi mbi Reformen Territoriale

Ndarja administrative është një nga reformat më të rëndësishme dhe çështjet më të diskutuara nga politika në ditët e sotme. Në datën 17 mars, në ambjentet e teatrit të qytetit u organizua një takim diskutimi mbi reformën administrative – territoriale në Shqipëri. Në këtë takim diskutimi ishin të pranishëm Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/takim-diskutimi-mbi-reformen-administrative-territoriale-ne-shqiperi/

I jepet titulli “Qytetar Nderi” z. FRIEDER HEINZ WEINHOLD

Pas nje pune te palodheshme dhe teper mbeshtetese, jo vetem per banoret e qytetit, por edhe per te gjithe banoret e rajonit te Pogradecit dhe te gjitha institucionet qe veprojne ne te. Ne daten 21 shkurt, me iniciativen dhe mirenjohjen e Kryetarit te Bashkise, z. Artan SHKËMBI, per kete veper teper te madhe humanitare, iu …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/dhenia-e-titullit-qytetar-nderi-z-frieder-heinz-weinhold/

Festa e Verërave 2013

Ftese

Bashkia e qytetit do të organizojë në datat 13 dhe 14 dhjetor 2013 “Festën e verërave 2013”. Organizatorët ftojnë të gjithë qytetarët të marin pjesë në këtë festë popullore. Jeni të gjithë të mirëpritur për të  festuar në këtë festë popullore! Festa e Verërave Ejani në datën 13, 14 Dhjetor 2013 Shëtitorja “Fan S. Noli” …

në vazhdim… »

Permanent link to this article: http://bashkiapogradec.gov.al/festa-e-vererave-2013/

Older posts «