Aplikime & Informacione

Njoftimet e Fundit

Eventet e Fundit

 • 28

  tetor

  Konkursi Vera më e mirë e Kuqe dhe Bardhë

  Konkursi i Verës më të mirë. Të gjithë personat që duan të bëhen pjesë e këtij konkursi janë të lutur të paraqesin 2 shishe (Vera e viti...

  Salla e Këshillit Bashkiak
  28-10-2021 11:00
 • 29

  tetor

  Festa e Verërave dhe Gështenjave

  29-30 Tetor 2021, rezervo fundjavën në qytetin e bukur të Pogradecit. Bashkohu në Festën e Verërave dhe Gështenjës në edicionin e saj të 27-...

  Qendër
  29-10-2021 11:00
 • 30

  tetor

  Konkursi i Poezisë më të mirë për Verën!

  Në kuadër të Festës së Verërave dhe Gështenjës e cila do të mbahet më 29-30 Tetor 2021, Bashkia Pogradec organizon Konkursin e Poezisë më ...

  Qendër
  30-10-2021 12:00