• 18

  shtator

  Bienale e Humorit Niko Nikolla, Buzëqeshje Ballkanike

  Bashkia Pogradec në bashkëpunim me Qëndrën Albanian  Excellence ftojnë artiste të Gadishullit Ballkanik, të marrin pjesë në “Bienalen e Pa...

  Qender
  18-09-2020 10:00
  Ka Perfunduar
 • 13

  shtator

  Festivali Ballkanik i Filmit dhe Kulinarisë

  Festivali Ballkanik i Filmit dhe Kulinarisë në Pogradec, vjen këtë vit në edicionin e tij të 10-të. Edicioni i filmit në 13 - 17 shtator. O...

  Qender
  13-09-2020 18:00
  Ka Perfunduar
 • 22

  shtator

  Java Europiane e Lëvizshmërisë

  Java e Mobilizimit Europian synon të përmirësojë shëndetin publik dhe cilësinë e jetës përmes promovimit të lëvizshmërisë së pastër dhe...

  Qendër
  22-09-2020 00:00
  Ka Perfunduar
 • 24

  tetor

  Mokra N'Fest (Festa e Kulaçit dhe Dollisë)

  24 tetor ora 11:00 Gjatë dy ditëve “Mokra N’ Festë ” mund të shijoni një sërë aktivitetesh, performanca muzikore, kulinari, gatime mokra...

  Selcë e Poshtëme, Ilyrian Tombs
  24-10-2020 00:00
  Ka Perfunduar
 • 24

  tetor

  Festa e Verërave dhe Gështenjës

  E shtunë datë 24 tetor Ora 17:00 Ekspozitë Fotografike "Magjia e Peizazhit" Galeria e Arteve, Qendra Kulturore "Lasgush Poradeci" Ora 18:00-20:0...

  Qendër
  24-10-2020 17:00
  Ka Perfunduar
 • 28

  nntor

  Festat e Nënorit

  Festat e Nëntorit shënojnë ngjarjet historike më të rëndësishme për kombin tonë, shënojnë Festën e Pavarësisë, Festën e Flamurit, rilin...

  Qendër
  28-11-2020 00:00
  Ka Perfunduar
 • 28

  maj

  28 Maj, Eja në Lin

  Shkolla 9- vjeçare "Myredin Bashalli", me mbështetjen e Bashkisë Pogradec, organizon në datën 28 maj, ora 11:00, aktivitetin 'Lini destinacion Tu...

  Lin
  28-05-2021 00:00
  Ka Perfunduar
 • 06

  qershor

  Çelja e sezonit veror në Pogradec

     Ejani te celim sebashku Sezonin Veror.    Shume aktivitete ku  nderthuret turizmi, arti, kultura, trashegimia dhe tradita.     Mos mungo! ...

  Qendër
  06-06-2021 11:00
  Ka Perfunduar
 • 26

  gusht

  “Evidentimi dhe promovimi i vlerave artistike, kulturore, natyrore të qytetit të Pogradecit në nivel ndërkombëtar”

  E enjte datë 26 gusht 2021, Ora 19:00 Bashkia Pogradec në kuadër të implementimit të projektit EXTRO-CULT, në fushën e kulturës, artit dhe tra...

  Amfiteatri “ODEON”
  26-08-2021 19:00
  Ka Perfunduar
 • 25

  shtator

  Mokra N'Fest

  Edicioni i 2-të i Mokra N'Fest që do të zhvillohet në Varret Ilire të Selcës. Promovim i Kulturës, traditave, kulinarisë, Monumenteve të Naty...

  Varret Ilire të Selcës së Poshtme
  25-09-2021 10:00
  Ka Perfunduar
 • 01

  shtator

  Edicioni XI i Balkan Film Food Festival 1-5 Shtator

  “Liqeni im” hap edicionin e 11-të të “Balkan Film Food Festival”, rreth 35 filma në konkurrim për çmimet Filmi “Liqeni im” hap edicio...

  Amfiteatri “ODEON”
  01-09-2021 00:00
  Ka Perfunduar
 • 11

  shtator

  Beach Volley Pogradec

  Në datat 11-12 shtator organizohet Kampionati Kombëtar për Femra, Beach Volley. Nën kujdesin e Bashkisë Pogradec, Federatës Shqiptare të Volejb...

  Plazh, pranë Urës.
  11-09-2021 10:00
  Ka Perfunduar