• 05

  nntor

  "Yje në vjeshtën Pogradecare"

  Të Dielën datë 5 Nëntor, ju presim në një mbrëmje muzikore tërësisht pogradecare me muzikë dhe plot emocione. Mos e humbisni këtë koncer...

  Kinema
  05-11-2023 18:00
  Ka Perfunduar
 • 06

  dhjetor

  Ndezja e Dekorit Festiv 2024

       ...

  Sheshi para Pallatit te Kultures
  06-12-2023 18:00
  Ka Perfunduar
 • 05

  maj

  5 Maji Dita e Deshmoreve

  Homazhe nga Kryetari i Bashkise, te ftuar dhe pasardhes....

  Varrezat e Deshmoreve
  05-05-2024 10:00
  Ka Perfunduar