• 06

  janar

  70 vjet Teatri i Kukullave në Pogradec, Xinxifilo.

  Ju ftojmë në Festivalin e Kukullave në Pogradec, nga data 1-5 Qershor. Ceremonia e hapjes në ODEON ora 19:00 dhe më pas vijojnë sipas datava dhe...

  Odeon
  06-01-2022 19:00
  Ka Perfunduar
 • 18

  qershor

  Sezoni Veror 2022 në Pogradec!

  PROGRAMI ÇELJA E SEZONIT TURISTIK      Ora 10:00 Pritja e të ftuarve nga Kryetari Z. Ilir Xhakolli  -Bashkia Pogradec Ora 10:30 Hapja e even...

  Odeon
  18-06-2022 10:30
  Ka Perfunduar
 • 28

  korrik

  "Vallja e Yjeve"

  - VALLJA E YJEVE - Duke filluar nga nesër mbrëma, datë 28 Korrik, Ora 20:30, në Odeonin e qytetit do të fillojë Festivali "VALLJA E YJEVE", nj...

  Odeon
  28-07-2022 20:00
  Ka Perfunduar
 • 28

  korrik

  110-vjetori i ngritjes se Flamurit ne Gurin e "Kamjes"

  Në kuadër të 110-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Krahinës së Pogradecit dhe ngritjes së Flamurit Kombëtar në "Gurin e Kamjes" ju f...

  Guri i Kamjes
  28-07-2022 10:00
  Ka Perfunduar
 • 02

  gusht

  Ikona e muzikes Greke "GLYKERIA" ne Pogradec

  Këngëtarja e madhe greke, Glykeria vjen në Pogradec. Për 2 orë live ajo do të këndojë në Odeonin e qytetit. Mos mungo në Pogrqdec në datën...

  Odeon
  02-08-2022 20:00
  Ka Perfunduar
 • 12

  gusht

  Ekspozitë nga TASO 12-25 Gusht

    TASO-GRAVURA nje ekspozite retrospektive nga Anastas Kostandini - Taso Ju pres kete te premte , 12 Gusht 2022 / ora 19.00 / Galeria e Artit, Pogr...

  Galeria e Artit
  12-08-2022 19:00