• Tituj nderi "Krenaria e Qytetit"

    Këshilli i Bashkisë Pogradec  sot datë 19.3.2021 ,miratoi  titullin e nderit  “Krenaria e Qytetit” për për sportistët , trainierët dhe m...

    19-03-2021
  • Të gjitha Vendimet e Këshillit Bashkiak

    Në këtë faqe janë publikuar vendimet e Këshillit Bashkiak Pogradec, që nga viti 2015 e deri më sot.  Kjo platformë online i vjen në ndihmë ...

    14-08-2020